جستجو در خرمشهر اَپ

اگر می خواهید جزو فروشندگان و تامین کنندگان خرمشهر اَپ باشید ، می توانید برای ثبت نام روی لینک مقابل کلیک کنید
تقدیم به روح پاک شهید محمد جهان آرا و آسیب دیدگان جنگ تحمیلی و مردم شریف خوزستان
همه دسته ها
    منو بستن

    تُست ۷ غله خمیرترش


    این نان با مخلوطی از آرد گندم ، آرد چاودار ، جو دوسرپرک و پودر مالت تیره و ۱۰۰ درصد خمیرترش طی فرآیندی دو روزه به شیوه ی سرد و طولانی تخمیر می شود .
    : 1400/04/26
    : 20,000 - 50,000 تومان
    20 12 4 عملکرد : ضعیف
    40,000 تومان
    تاریخ آماده سازی: 2 تا 3 روز کاری
    توضیحات محصول

    نان خمیرترش  نانی است که در تهیه ی آن به جای استفاده از مخمرهای خشک فوری صنعتی از یک استارتر طبیعی استفاده شود . این استارتر در واقع یک پیش خمیر است که قبل از خمیر اصلی نان تهیه و فعال می شود و بعد به خمیر اضافه می شود . این کار باعث فعال شدن لاکتوباسیلوس های دوست می شود .این باکتری های مفید طی فرآیند طولانی تخمیر از قند موجود در خمیر تغذیه می کنند و ضمن ایجاد طعمی خاص و قوی باعث بالا بردن ارزش غذایی و ماندگاری بیشتر نان می شوند . نان تهیه شده با خمیرترش گلوتن کمتر و ph پایین تری دارد . 

    در نانهایی که به روش تخمیر سریع درست می شوند ، املاح معدنی و‌ مواد مغذی آرد آزاد نمی شوند ؛ این به دلیل وجود اسیدی به نام اسید فیتیک است  . در نانهای تهیه شده با خمیرترش این اسید طی فرآیند تخمیر کاملا تجزیه می شود و شرایط جذب املاح معدنی و مواد مغذی فراهم می شود . 

    در آخر خوب است بدانید که بدن تنها وقتی می تواند گلوتن گندم را کاملا جذب کند که به درستی تخمیر شده باشد .

    اگر بعد از مصرف نانهای صنعتی احساس سوزش و ترشی در معده داشتید حالا دلیلش را می دانید . 

    نانهای خمیرترش به دلیل تخمیر درست ، آسان هضم می شوند

     ویتامین ها ، املاح معدنی و آنتی اکسیدان بیشتری به شما می دهند 

    و شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه می دارند . 

    مشخصات محصول
    مواد تشکیل دهنده آرد گندم ، آرد چاودار ، آرد مالت تیره ، آب بدون کلر ، خمیرترش ، نمک دریا ، جو دوسرپرک ، سیاه دانه
    روش نگهداری برش دهید و در بسته بندی مناسب فریز کنید . ( بهترین زمان مصرف تا یک ماه )
    وزن (گرم) ۶۶۰
    بازدید از محصول (18)