باکویت دانه ای است که در گروه شبه غلات قرار دارد و مانند سایر دانه های شبه غلات فاقد گلوتن است و می تواند برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند و توان هضمش را ندارند مفید باشد .
باکویت مقادیر بالایی از مواد معدنی ، فیبر ، پروتئین و آنتی اکسیدان دارد
باکویت شاخص گلسیمی پایینی دارد بنابراین سطح قند خون را پایین نگه می دارد و می تواند در درمان دیابت نوع ۲ موثر باشد و مصرف آن برای همه افراد و به ویژه دوستان مبتلا به دیابت می تواند مفید باشد .
این نان با ۲۰ درصد آرد باکویت غنی شده است . بنابراین بدون گلوتن نیست و همچنان برای عزیزان مبتلا به سلیاک و افرادی که به گلوتن آلرژی دارند مناسب نیست .